U bent hier

E-learnings

Houd uw kennis op peil, waar en wanneer u maar wilt op computer of tablet!

Alle NHG E-learnings (voorheen: PIN’s) sluiten goed aan op de dagelijkse praktijk van huisartsen. De inhoud is voornamelijk gebaseerd op NHG-Richtlijnen en wordt ondersteund met filmmateriaal. 

Door de jaren heen is het plaats- en tijdsonafhankelijk studeren steeds belangrijker geworden. U volgt de e-learnings waar en wanneer het uitkomt.  Wordt er een richtlijn  herzien dan actualiseren wij de bijbehorende e-learning.

Voordelen NHG E-learnings  

  • Keuze uit ruim 60 onderwerpen, ingedeeld volgens ICPC-hoofdstukken.
  • Los verkrijgbaar of in abonnementsvorm.
  • E-learnings worden minstens iedere 2 jaar geactualiseerd (eerder bij veranderingen in de richtlijn).
  • NHG-leden krijgen korting op een abonnement of op losse NHG E-learnings.

Ook voor praktijkondersteuners, physician assistants en aios

De NHG E-learnings maken we primair voor huisartsen, maar zijn vaak bruikbaar voor praktijkondersteuners (POH) en physician assistants (PA). Aiossen gebruiken de e-learnings vaak als voorbereiding op de terugkomdagen van de huisartsopleiding.

De (vernieuwde) NHG-Leeromgeving

Alle geactualiseerde e-learnings bieden we vanaf 1 september 2021 aan via de (nieuwe) NHG-Leeromgeving. In de nieuwe leeromgeving staan minimaal 36 e-learnings klaar, waaruit u zelf een keuze maakt. De prijs en het aantal te behalen accreditatiepunten verandert niet. Op de overzichtspagina ziet u welke e-learnings zijn geactiveerd en welke u eerder heeft gevolgd.  

Ontvangen e-learnings voor 01-09-2021

E-learnings die u eerder vanuit uw PIN-abonnement heeft ontvangen, vindt u in de  oude NHG-Leeromgeving. Tot 1 september 2022 is het nog altijd mogelijk om deze e-learning(s) te maken en accreditatiepunten te ontvangen. Na deze datum vervalt de toegang tot deze e-learning(s). Via de nieuwe NHG-Leeromgeving kunt de e-learning(s) desgewenst opnieuw activeren.  

Tip: maak eerst de e-learnings die mogelijk nog in de oude NHG-Leeromgeving voor u klaarstaan. Zo voorkomt u dat u accreditatiepunten onbenut laat.