U bent hier

NHG E-learnings – september 2021

Met ingang van 1 september 2021 wijzigt het abonnement voor online nascholing bij het NHG (voorheen PIN-abonnement).

Door de jaren heen is het plaats- en tijdsonafhankelijk studeren steeds belangrijker geworden. Maar ook de behoefte om als abonnee zelf uw eigen nascholingsagenda te bepalen. In de nieuwe opzet staan er permanent minimaal 36 e-learnings voor u klaar waaruit u zelf een keuze maakt. De prijs en het aantal te behalen accreditatiepunten verandert niet.

Uw kennis altijd up-to-date

Met deze nieuwe abonnementsvorm sluiten we nog beter aan bij de steeds veranderende NHG-Richtlijnen. Afhankelijk van het onderwerp of de hoeveelheid herzieningen in de richtlijn, actualiseren wij de e-learnings. Dit kan al na een jaar zijn, maar in ieder geval eens per twee jaar. Hierna kunt u de e-learning weer (geaccrediteerd) opnieuw maken, zo is uw kennis altijd up-to-date.

Voordelen NHG E-learnings

  • Direct toegang tot 36 up-to-date e-learnings (aantal wordt snel verder uitgebreid)
  • Bepaal zelf welk onderwerp u wanneer volgt
  • Per jaar tot 20 accreditatiepunten
  • E-learnings worden minstens iedere twee jaar geactualiseerd
  • Gebaseerd op de NHG-Standaarden en NHG-Behandelrichtlijnen

NHG-Leeromgeving

Nieuw aanbod e-learnings vanaf 01-09-2021
Het vernieuwde aanbod NHG E-learnings wordt aangeboden via de nieuwe NHG-Leeromgeving. U vindt hier het volledig beschikbare aanbod en maakt zelf een keuze voor een onderwerp. Op uw overzichtspagina ziet u welke e-learnings u geactiveerd heeft en welke u eerder heeft gevolgd. De nieuwe NHG-Leeromgeving is beschikbaar vanaf 1 september.

Gevolgde e-learnings voor 01-09-2021
E-learnings die u eerder vanuit uw PIN-abonnement heeft ontvangen, vindt u in de oude NHG-Leeromgeving. Tot 01-09-2022 is het nog altijd mogelijk om deze e-learning(s) te maken en accreditatiepunten te ontvangen. Na deze datum vervalt de toegang tot die e-learning(s). Via de nieuwe NHG-Leeromgeving kunt de e-learning(s) desgewenst opnieuw activeren. Bekijk het overzicht met e-learnings van de afgelopen 4 jaargangen.

Tip: maak eerst de e-learnings die mogelijk nog in de oude NHG-Leeromgeving voor u klaarstaan. Zo voorkomt u dat u accreditatiepunten onbenut laat.

Abonnementstarieven

De mogelijkheden binnen uw abonnement worden verruimd, de prijs hiervoor blijft gelijk! U betaalt per jaar:

  • € 220 voor NHG-leden
  • € 315 voor Niet-leden

Abonnementsvoorwaarden

Vanaf 1 september 2021 gelden er nieuwe abonnementsvoorwaarden. De voorwaarden zijn online als PDF beschikbaar.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden ze vraag. Bel 088 - 506 55 00 of stuur een
e-mail naar ledenservice@nhg.org.